Кількість
|
Вартисть
|
||
|
Trek'n Eat Whole Grain Bread Mix – суміш для приготування цільнозернового хліба у польових умовах. Прекрасний варіант для сніданку у походах, велоподорожах, у гірському базовому таборі. Класичний цільнозерновий хліб, який на 100% складається із натуральних інгредієнтів. Легкий у приготуванні та дає достатньо енергії для денної активності.
Висипте вміст у посудину. Додати 330 мл теплої води, ретельно вимісити до утворення тіста. Дайте тесту відпочити як мінімум 20 хвилин, а потім сформуйте хліб або булочки. Тісто слід випікати у вогнетривкому посуді (наприклад, туристичному казанку), злегка змащеному жиром. Для випікання потрібна температура близько 220 ° C - тримайте посуд на достатній відстані від багаття.
Хліб Trek'n Eat ідеально поєднується з вершковим або арахісовим маслом та сіллю. Вживайте як складову повноцінного раціону.
Характеристики
Вага нетто: 500 г
Час випікання: хліб 40-50 хв, булочки 15-25 хв
Вага готового продукту: близько 830 г
Склад: борошно пшеничне цільнозернове (80%), крупа вівсяне (7%), борошно житнє цільнозернове (4%), сушена закваска (натуральне ферментоване житнє борошно), сіль кухонна йодована, дріжджі сухі та ін.
Алергени: глютен
На 100 г продукту | Енергетична цінність кДж/ккал | 1433 / 342 |
Білки | 13 г | |
Жири | 1.9 г (насичених 0.3 г) | |
Вуглеводи | 64 г (цукор 2.1 г) | |
Клітковина | 6.5 г | |
Сіль | 1.9 г |