Кількість
|
Вартисть
|
||
|
Омлет з болгарським перцем - 100% сублімоване блюдо. Тільки сублімація дозволяє максимально зберегти всі мікроелементи і насичений смак їжі. Уяви - сонце тільки почало пригрівати, ти спостерігаєш ранковий вид і насолоджуєшся справжнім омлетом зі шматочками соковитого перцю і зеленню.
Склад: омлет (яйця курячі, перець болгарський, сметана, кріп, сіль, перець чорний). Виготовлено методом сублімації готового блюда.
Спосіб приготування: струсити і відкрити пакет, дістати поглинач, залити блюдо окропом 200 мл (до рівня 6 на лінійці праворуч), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті і почекати 10 хвилин, насолоджуватися стравою. Не панікувати, якщо "пощастило" спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Порція на 1 особу:
Обсяг готової страви: 270 мл
Харчова цінність на 100 г продукту: білки 22.8 г, жири 33.7 г, вуглеводи 8.6 г.
Енергетична цінність порції: 428.8 Ккал.
Термін зберігання: 36 місяців.
Вага: 70 г.