Количество
|
Стоимость
|
||
|
Це блюдо більшою мірою належить до ресторанної їжі. Адже горох вимагає тривалого замочування, м’ясо – відварювання, а сам процес приготування займає не менше години. Ми вирішили подарувати тобі нагоду відчути себе відвідувачем найживописнішого в світі природного ресторану – гірського. І при цьому гороховий суп з яловичиною ЇDLO прекрасно урізноманітнить твій раціон в поході. Відмінний смак, чудовий «малюнок» інгридієнтів, одним словом – все, як завжди. Роль спецій виконує сушений кріп, який додає необхідну пряність продукту. Традиційно, всі інгредієнти натуральні, а калорії реальні.
Метод приготування: струсити та відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом 350 мл (до рівня 8 на лінійці справа), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин, насолоджуватися стравою. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Склад: яловичина сушена варена, горохове пюре сушене, цибуля тушкована сублімована, морква тушкована сублімована, часник сушений, кріп сушений, петрушка сушена, куркума, морська сіль. Виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Характеристики:
Маса нетто: 60 г
Маса порції: 400 г
Енергетична цінність: 46.2 / 184.7 Ккал
Білки: 3.9 / 15.7 г
Жири: 0.4 / 1.6 г
Вуглеводи: 7.2 / 28.7 г
Термін придатності: 2 роки