Количество
|
Стоимость
|
||
|
Свиняче ребро з відвареною картоплею Adventure Menu 400 г (Pork rib with potatoes). Простий рецепт і першокласні інгредієнти не залишать вас байдужими. Шматочки свинячих відбивних у власному соку доповнені домашньої перцевої ковбасою і маринованими огірками. Скибочки вареної картоплі довершують бездоганний смак. Це простий рецепт з деякими високоякісними інгредієнтами, які ви просто полюбите. Кілька хороших пісних свинячих відбивних, ніжно обсмажених, а потім запрвленние разом з смачним соусом, домашньої перцевої ковбасою і корнішоном зверху. О, і не забудь картопляні часточки збоку. Досконалість!
Склад: Картопля (36%), рубана свинина (30%), гострі ковбаски (свинина, сіль, перець, кумін, часник), мариновані огірки (огірки, оцет, сіль, екстракт спецій, підсолоджувач цукрово, насіння гірчиці), рисове борошно , кукурудзяна мука, ріпчаста цибуля, соняшникова олія, сіль, перець.
Вага: 400 г ± 5%
Деталі: Не містить лактозу. Не містить глютен.
Енергетична цінність:
- на 100 м - 95 кКал;
- на упаковку - 378 кКал.
Вуглеводи - 33,6 г
Білки - 29,6 г
Жири - 13,6 г
Спосіб приготування: перед вживанням страву необхідно розігріти на сковороді до необхідної температури протягом 2-3 хвилин, або просто розігріти упаковку в каструлі з водою протягом 10 хвилин.