Количество
|
Стоимость
|
||
|
Різотто - це дуже поширена страва, яку готують тисячею рецептів. Батьківщиною вважається Північна Італія, там, як відомо, люди розуміються на гарній їжі. Правильно приготувати різотто в похідних умовах досить складно, особливо з огляду на те, що потрібен спеціальний рис. Так навіщо відмовляти собі в такій смакоті, якщо його можна швидко приготувати, заливши вміст пакету окропом. Вишукана кремова консистенція, яку дуже складно досягти навіть на крутій кухні, досягається професійним приготуванням перед сублімацією і в процесі заливання водою вона швидко відновлюється. Рис забезпечує заряд вуглеців, а яловичина міститься високу кількість білка. Овочі сприяють засвоєнню корисних речовин із страви, а також наповнюють організм вітамінами та необхідними мікроелементами. Упаковка легко поміститься в будь-який рюкзак або велосипедну сумку. Продукти Trek'n Eat ідеально підходять для приготування їжі під час подорожей, експедицій та сімейних прогулянок. Потрібно лише додати окріп (460 мл) з термоса або воду, розігріту на вогнищі, перемішати, закрити пакет (на упаковці є спеціальна застібка), залишити на 8-10 хвилин - і готовий обід. Trek'n'Eat - сублімована їжа, що проводиться за допомогою висушування із збереженням корисних мікроелементів. На відміну від звичайної їжі швидкого приготування, ці продукти містять велику кількість інгредієнтів і корисних речовин, вітамінів.
Вага: 190 г
Кількість води: 460 мл
Маса готового продукту: 650 г
Калорійність 100 г продукту: 398 кКал
Білки 100 г продукту: 16 г
Вуглеводи 100 г продукту: 51 г
Жири 100 г продукту: 14 г
Термін придатності до 3 років