Количество
|
Стоимость
|
||
|
Полента з яловичиною - виготовлено методом сушки натуральних продуктів без використання консервантів і ГМО.
Склад: пластівці кукурудзяні, яловичина варена сушена, паприка червона сублимированная, паприка зелена сублимированная, вершки сухі, томат сушений, часник, перець чилі, сіль. Виготовлено методом сублімації і інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Спосіб приготування: струсити і відкрити пакет, дістати поглинач, залити блюдо окропом 400 мл (до рівня 8 на лінійці праворуч), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті і почекати 10 хвилин, насолоджуватися стравою. Чи не панікувати, якщо "пощастило" спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Порція на 1 особу:
Обсяг готової страви: 400 мл
Харчова цінність на 100 г продукту: білки 9.8 г, жири 4.1 г, вуглеводи 62.4 г.
Енергетична цінність порції: 331.9 Ккал.
Термін зберігання: 24 місяці.
Вага: 100 г.