Количество
|
Стоимость
|
||
|
Кус-кус з журавлиною і горіхами - виготовлено методом сушки натуральних продуктів без використання консервантів і ГМО.
Склад: кус-кус (пшениця твердих сортів пшениці, вода), журавлина сушена, горіх волоський, сухі вершки. Виготовлено методом дегідратації натуральних інгредієнтів.
Спосіб приготування: струсити і відкрити пакет, дістати поглинач, залити блюдо окропом 400 мл (до рівня 8 на лінійці праворуч), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті і почекати 10 хвилин, насолоджуватися стравою. Чи не панікувати, якщо "пощастило" спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Порція на 1 особу:
Обсяг готової страви: 350 мл
Харчова цінність на 100 г продукту: білки 10.8 г, жири 13.4 г, вуглеводи 61.5 г.
Енергетична цінність порції: 398.7 Ккал.
Термін зберігання: 24 місяці.
Вага: 100 г.