Количество
|
Стоимость
|
||
|
Суп Гаспачо - це середземноморське блюдо, іспанської кухні.
Спосіб приготування: струсити і відкрити пакет, дістати поглинач, залити блюдо окропом 450 мл (до рівня 8,5 на лінійці праворуч), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті і почекати протягом 14 хвилин, насолоджуватися стравою. Чи не панікувати, якщо "пощастило" спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Склад: Нутове пюре сушене, яловичина сушена варена, томат сушений, паприка червона сублимированная, петрушка сушена, цибуля сушена, мускатний горіх, коріандр, часник сушений, перець чилі мелений, сіль. Зроблено методом інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Порція на 1 особу:
Обсяг готового блюда: 450 мл.
Харчова цінність на 100 г продукту: білки 22 г, жири 5 г, вуглеводи 47 г.
Енергетична цінність порції: 318.1 ккал.
Термін зберігання: 24 місяці.
Вага: 60 г.