Количество
|
Стоимость
|
||
|
Курка в соусі Тікка Масала з рисом басматі Adventure Menu 181 г (Chicken Tikka Masala with Basmati rice). Традиційні індійські фірмові страви, приготовані за оригінальним рецептом з використанням місцевих спецій. М'ясо маринується протягом 24 годин в суміші вершкового йогурту і спецій, а потім на пару. Цей чудовий, злегка пряний вершковий соус приправлений свіжої кінзою і подається з рисом басматі з куркумою.
Склад: куряча грудка (30%), нарізані помідори (20%) (помідори, томатне пюре, лимонна кислота), рис басматі (16%), вершки (16%), йогурт (10%) (молоко), цибуля, часник , масло вершкове (молоко), оливкова олія, сіль, імбир, гарам масала, куркума, кмин, перець чилі, мелений коріандр, тростинний цукор, свіжий коріандр.
Енергетична цінність: 190 Ккал на 100 г.
Спосіб приготування: перед вживанням страву необхідно розігріти на сковороді до необхідної температури протягом 2-3 хвилин, або просто розігріти упаковку в каструлі з водою протягом 10 хвилин.
Вага: 181 г.